RECENSIES

“Marjon heeft zich snel ingewerkt in de opdrachten die in Rijnstate omgezet moeten worden. Haar sociale vaardigheden en structurele denkwijze waren van groot voordeel. Ook door haar grote kennis op het gebied van DSRD was Marjon snel een waardevolle aanvulling in het team”

Ria Tiemessen, hoofd afd. Infectiepreventie, Ziekenhuis Rijnstate

“Wij hebben Ben ervaren als een prettige collega. Veel kennis en ook heel waardevol voor het team Infectiepreventie. Was fijn samenwerken met Ben.”

Annette Sandijck-Greven, teamleider Infectiepreventie, Maasstad Ziekenhuis

“Van Unic MS was het mogelijk om op korte termijn een ervaren deskundige infectiepreventie binnen onze afdeling in te zetten. We zijn erg tevreden met de geleverde diensten en het resultaat hiervan.”

Marina van As, teammanager Infectiepreventie, Franciscus Gasthuis & Vlietland

“Ben is een prettige persoonlijkheid die rust brengt en kan bijdragen aan een goede sfeer op de afdeling. Als interimmer komt hij zijn afspraken na, kunt op hem bouwen en is dus heel betrouwbaar.”

Yvonne Ramakers, teamleider a.i. afd. Infectiepreventie, Alrijne Zorggroep

“Donderdag 20 april heeft Ine van Gils, deskundige infectiepreventie van Unic Medical services, de noodhulp-vrijwilligers van Rode Kruis district Hollands Midden een les gegeven op het gebied van hygiëne- en infectiepreventie. Op gestructureerde wijze werden de risico’s in beeld gebracht. Ook kwamen feiten en fabels van handhygiëne aan de orde. Toegepast op de situatie waarin de vrijwilligers voor gewondenverzorging of bevolkingszorg worden ingezet werden handelingsperspectieven gebaseerd op actuele hygiënerichtlijnen besproken. Voor de vrijwilligers een leerzame les met veel praktische info voor de taak die ze hebben in de noodhulp- en evenementenhulpverlening. Fijn dat je de tijd en de energie er in wilde steken!”

Rudolf (R.A.) de Rooij,Hoofd Noodhulpteam Hollands Midden / Teamleider Online Hulpverlening, Het Nederlandse Rode Kruis