RECENSIES

“Ine en Ben zijn twee deskundigen van Unic die wij in onze organisatie mochten inzetten. De samenwerking met Unic is soepel verlopen en verlengen van de opdracht is gemakkelijk gegaan. Unic stelt zich open op naar de organisatie. Geeft gevraagd en ongevraagd advies wanneer de organisatie hier behoefte aan heeft. Ik heb prettig samengewerkt met Unic en kan aangeven dat deze deskundigen inzetbaar zijn in een breed scala binnen het werk van infectiepreventie. Zij zijn deskundig en bezitten veel kennis van het vak.”

Annemiek van Zelm- van Luik, Teammanager infectiepreventie, Maasstad Ziekenhuis

“We hebben inmiddels meerdere malen gebruik gemaakt van de inzet van deskundigen infectiepreventie van Unic Medical Services BV. Kees denkt mee en is flexibel en dat is prettig samenwerken. Jose Splinter van der Heide heeft ons afgelopen maanden ondersteund. Zij is zowel inhoudelijk als sociaal en communicatief zeer sterk, we waren dan ook heel blij met haar!”

Nanette Palmer, leidinggevend deskundige infectiepreventie, Amsterdam UMC

“Unic heeft zijn uiterste best gedaan om in deze tijd van schaarste een deskundige infectiepreventie aan ons te kunnen leveren.”

Angelique Fluitman, coördinator Infectiepreventie, Tjongerschans Heerenveen

“Unic bood een professionele en prettige samenwerking voor vervanging DSMH in SKB Winterswijk. De waarneming werd gecombineerd met het uitvoeren van een opdracht waardoor er een maximaal rendement werd behaald.”

Marcia Emmer, manager Zorg- en Informatietechnologie, SKB Winterswijk

“Marjon is een geweldige collega die mij op een zeer prettige manier wegwijs heeft gemaakt in het vak van DSMH/ DSRD. Ik heb veel van haar geleerd. Wat de belangrijke zaken zijn in het vak, maar vooral de manier van communiceren om dit bij een ander ook duidelijk te maken. Marjon blinkt uit in het geven van feedback en advies op een prettige, maar zeer duidelijke manier. Ze kan goed luisteren en laat de ander zich gewaardeerd voelen.”

Wieke Beerens, DSMH / DSRD, Hagaziekenhuis Den Haag

“Marjon heeft zich snel ingewerkt in de opdrachten die in Rijnstate omgezet moeten worden. Haar sociale vaardigheden en structurele denkwijze waren van groot voordeel. Ook door haar grote kennis op het gebied van DSRD was Marjon snel een waardevolle aanvulling in het team”

Ria Tiemessen, hoofd afd. Infectiepreventie, Ziekenhuis Rijnstate

“Wij hebben Ben ervaren als een prettige collega. Veel kennis en ook heel waardevol voor het team Infectiepreventie. Was fijn samenwerken met Ben.”

Annette Sandijck-Greven, teamleider Infectiepreventie, Maasstad Ziekenhuis

“Van Unic MS was het mogelijk om op korte termijn een ervaren deskundige infectiepreventie binnen onze afdeling in te zetten. We zijn erg tevreden met de geleverde diensten en het resultaat hiervan.”

Marina van As, teammanager Infectiepreventie, Franciscus Gasthuis & Vlietland

“Ben is een prettige persoonlijkheid die rust brengt en kan bijdragen aan een goede sfeer op de afdeling. Als interimmer komt hij zijn afspraken na, kunt op hem bouwen en is dus heel betrouwbaar.”

Yvonne Ramakers, teamleider a.i. afd. Infectiepreventie, Alrijne Zorggroep

“Donderdag 20 april heeft Ine van Gils, deskundige infectiepreventie van Unic Medical services, de noodhulp-vrijwilligers van Rode Kruis district Hollands Midden een les gegeven op het gebied van hygiëne- en infectiepreventie. Op gestructureerde wijze werden de risico’s in beeld gebracht. Ook kwamen feiten en fabels van handhygiëne aan de orde. Toegepast op de situatie waarin de vrijwilligers voor gewondenverzorging of bevolkingszorg worden ingezet werden handelingsperspectieven gebaseerd op actuele hygiënerichtlijnen besproken. Voor de vrijwilligers een leerzame les met veel praktische info voor de taak die ze hebben in de noodhulp- en evenementenhulpverlening. Fijn dat je de tijd en de energie er in wilde steken!”

Rudolf (R.A.) de Rooij,Hoofd Noodhulpteam Hollands Midden / Teamleider Online Hulpverlening, Het Nederlandse Rode Kruis